Verzorging & verpleging aan huis

Uw medische dossier besproken

Grondig geïnformeerd van start

Na uw aanvraag voor verpleegkundige zorg komen wij graag een eerste keer bij u langs. Zo kunnen we met u, uw familie en eventuele andere zorgverstrekkers uw medische dossier bespreken.

 

Daarna bepalen we welke zorg u nodig heeft en wanneer en hoe vaak we die moeten inplannen. Op die manier hoeft u nooit lang op hulp te wachten en weet u waar u aan toe bent.

Grondig geinformeerd
Wij staan klaar voor u

24/7 bereikbaar voor dringende hulp

Wij staan voor u klaar

Voor noodgevallen zijn we 24/7 bereikbaar. Om aan uw behoeftes te kunnen voldoen, kan u zowel door de week als in het weekend of op feestdagen op ons rekenen. Uw aanvraag handelen we met plezier bij uw ziekenfonds voor u af.

Hygiënische zorg zonder aanraden van uw (huis)arts kan in vele gevallen deels terugbetaald worden. Ook dat zoeken we voor u uit door binnen de tien dagen een kennisgeving naar de geneesheer van uw ziekenfonds te sturen.

Van oogdruppels toedienen tot palliatieve verzorging

Medische ondersteuning

U kan zonder voorschrift bij ons terecht om u te laten wassen, scheren of aankleden. Op doktersvoorschrift kunnen wij u helpen met onder andere:

Tijdens de gehele zorgperiode overleggen we regelmatig met uw arts. Door helder te communiceren over onze behandelingen, kunnen wij een optimale zorgverlening verzekeren.

 

Bent u herstellende na een ziekenhuisopname? Dan stellen we in samenspraak met de betrokken specialisten een gedetailleerd verzorgingsplan voor u op. We kunnen daarvoor eventueel met andere (thuis)zorgdiensten samenwerken.

Medische ondersteuning 1
Wondzorg

Medische of hygiënische ondersteuning nodig?

Contacteer ons en wij schieten u te hulp!